Læs om mit liv på en mere personlig måde, end du kan i mit CV. Fra barndommen i Odense til voksenlivet i København.
Jeg er, som mange andre, opvokset i en ligegyldig forstad i en provinsby i Danmark. I mit tilfælde hedder byen Odense og forstaden Bolbro. Jeg har med andre ord levet næsten 19 år af mit liv i Danmarks fattigste forstad, hvis vi ser bort fra enkelte kvarterer i København. Og netop derfor er forstaden måske ikke så ligegyldig endda. Ikke at vi var fattige, men flere af eleverne på min folkeskole havde måske ikke den bedste barn- og ungdom.
Fra Odense til London
Min mor var hjemmegående, og min far hentede til dagen og vejen på Fyens Stiftstidende som typograf. De havde foruden mig også min storesøster og lillebror at trækkes med. Min barndom gik over stok og sten. Jeg var en ret selvstændig unge. Og for at gøre en lang historie kort så endte jeg, efter at have prøvet forskellige ting, på Odense Universitet (nu Sydansk Universitet), hvor jeg læste engelsk. Efter en periode blev jeg dog træt af universitetets mørke gange og tog til London i 1,5 år, hvor jeg levede på må og få i den gruppe af unge mennesker, der holder til der, mens de prøver at finde en mening med det hele.
Fra London til København
På et tidspunkt blev det hele dog for udsigtsløst, og jeg fik lyst til igen at lave noget meningsfuldt. Jeg tog hjem og flyttede til København for at studere film- og medievidenskab på Københavns Universitet. Det var et studium, som passede mig godt, og jeg var glad for det, men da jeg skulle til at skrive speciale, havde jeg svært ved at se formålet med denne særlige eremitiske disciplin.
En kedelig gymnasielærer eller?
Det var igen tid til at overveje min situation. Det har aldrig været min barnedrøm at være journalist, selv om jeg i flere omgange har været i berøring med faget. Og på et tidspunkt, mens jeg gik på universitetet, så fremtiden dog ikke ud, som jeg mente, at den skulle. Var min eneste mulighed at blive gymnasielærer, eller var der andre ting, jeg hellere ville? Jeg begyndte at skrive nogle filmanmeldelser til den lokale avis i København samtidig med, at forskellige filmmedier havde fået min opmærksomhed. Det, synes jeg, var ret spændende.
De første år med journalistikken
Så jeg søgte ind på Danmarks Journalisthøjskole (DJH) i Århus. Fremfor at lave det afsluttende speciale, valgte jeg altså at flytte til Århus med al dens regn, alle bakkerne og det umulige vejnet. Efter halvandet år på DJH skulle jeg tilbage til København i praktik. Det foregik i Forbrugerinformationen/Forbrugerstyrelsen og Københavns Universitet. To steder som supplerede hinanden virkelig godt. Det var en udbytterig tid og dejligt at være tilbage i København. Efter at have nydt 18 måneder i praktik blev det tid til atter at tage til Århus for at afslutte min uddannelse.
De sidste år med journalistikken
Sidste del af uddannelsen var klart bedre, end jeg havde turde håbe. Heldigvis var vennerne også tilbage på skolen, så tiden på skolebænken var ikke så hård, som jeg havde frygtet. Undervisningen fandt for det meste sted i radiolokalet, da jeg, for at prøve noget nyt, valgte at arbejde med radiomediet. Foruden den daglige undervisning arbejdede jeg på Nomeco og skrev freelanceartikler til forskellige blade og magasiner for at tjene til dagen og vejen. SU havde ikke mere til mig.
Det første job
Efter Journalisthøjskolen var jeg freelancejournalist i en periode, fordi det var svært at finde job. Freelance er en flyvsk og ensom måde at arbejde på. Så jeg søgte jobs og blev ansat som webredaktør hos Schultz Information, hvor jeg var med til at lave en online-guide over hele uddannelsessystemet i form af UddannelsesGuiden (www.ug.dk) for Undervisningsministeriet. Guiden findes stadig, så helt dårligt kan det ikke have været. Efter et par spændende år valgte jeg at skifte til Rambøll, hvor jeg var med til at lave helt nyt corporate website til hele koncernen.
En konkurs
Da projektet i Rambøll var afsluttet, fik jeg job som Webmaster hos Sterling Airlines, hvor jeg siden blev Webmanager. Sterling Airlines var virkelig et godt sted at arbejde. Jeg var utrolig glad for at være der, men vingerne kunne ikke bære – Sterling gik konkurs – og jeg skulle finde et nyt job.
Hallo, hallo…
Det var hårdt lige pludselig at skulle finde et nyt job, mens finanskrisen rasede. Jeg lagde utrolig meget energi i Sterling, og så føltes det bare spildt… Frisk igen. At arbejde med salg på internettet også kaldet e-commerce er spændende, udfordrende og sjovt. Derfor vidste jeg også godt, at det var det, jeg skulle. Telmore blev det næste stop. Efter et år blev jeg spurgt, om jeg ville tage ansvaret for sitemanagement-afdelingen. Jeg skulle lige overveje, om jeg havde lyst til at gå fra at udførende til at være mere uddelegerende. Det har ikke været et karrieremål at få personaleansvar, men jeg synes, det var spændende på den måde at kunne sætte mit præg på websitet. Så jeg sagde ja. Efter næsten fire år i Telmore fik jeg job i et andet af TDC’s datterselskaber, Fullrate. Det blev på den måde til mange spændende år i telebranchen.
Kom så, to mer’!
På et tidspunkt bliver jeg kontaktet af en rekrutteringskonsulent/headhunter, som påstår, han har et spændende job. Det siger de altid, så hvorfor skulle det være anderledes denne gang. Vi talte sammen, og det lød faktisk spændende. Så mødte jeg virksomheden et par gang og så blev jeg ansat i Fitness World, som Head of Marketing. Vi åbnede også Urban Gym, som jeg også tog mig af. Mange år gik med spændende udfordringer og opgaver.
Sundhed er en ret
Næste tur på ruten blev hos Kost og Ernæringsforbundet. Der kæmper vi for, at kosten får en større rolle at spille i sundhedsdebatten. Der har ikke tidligere været en marketingafdeling, så det er min opgave, at få styrke marketing- og rekrutteringsindsatsen i det lille forbund.
Tøjet der ikke helt passede
Mit næste stop blev Rosemunde. Det blev en lidt ujævn rejse. Første dag fik jeg corona (ja, det var dengang) og virksomheden blev solgt. Alt var forandret. Alle de ting, vi havde planlagt, blev skudt til hjørne. Det lykkedes aldrig helt at komme tilbage til den entusiasme, jeg gik ind til jobbet med.
Tag en pille
En god kontakt i mit netværk kontaktede mig og fortalte, at han kendte en, som havde brug for en med min profil. Og så gik det ellers stærkt. I løbet af relativ kort tid fandt vi ud af, at vores ambitioner, ønsker og arbejdsmåder passede godt sammen. Mit næste job blev i farma hos Life Extension i Nordhavn.
Når jeg ikke sover
Livet er mere end arbejde, selv om jeg synes, at det er spændende, og jeg bruger meget tid på det. Jeg plejer at sige, at det er der, jeg bruger de fleste af mine vågne timer. Når jeg ikke er der, er jeg sammen med venner og bekendte, kører lange cykelture både i Danmark og udlandet, dyrker fitness i det lokale fitnesscenter og kogekunst. Det hele er tilsat musik og de kulturtilbud jeg kan overkomme, hvilket dog ikke altid er så mange, som jeg gerne så.