Websites og -shops

Her er en række af websites og -shops, jeg har arbejdet med i de senere år. Det er lige fra det store flersprogede site med milliardomsætning til den lille amatørblog.

Fitness World

Designet var outdatet og backenden var ikke tilgængelig for marketingafdelingen. Vi lavede derfor et nyt responsivt websitet, så kunderne kunne bruge websitet på deres mobil. Vi så lynhurtigt en kæmpe stigning i trafikken fra mobiltelefoner og en stigning i salg via smartphones.
Læs mere om Fitness Worlds website >>

Fullrate

Det var høje tid, at få skiftet websitet hos Fullrate. Backenden (CMS'en) var svær at arbejde med, hvilket gjorde det svært at styre kampagner og almindelig opdatering. Vi lavede et ny backend, som gjorde muligt for onlineafdelingen, selv at styre kampagner. Samtidig optimerede i forhold til SEO, hvilket gav rigtig flotte resultater.

Telmore

Da jeg var hos Telmore, var det Danmarks største online-teleselskab. Og det travleste. Telmore havde nemlig Danmarks travleste webshop (ifølge FDIH) med 20 pct. af samtlige Dankort-transaktioner på internettet.
Læs mere om Telmores website >>

Imerco

Imerco var Danmarks største detailkæde inden for køkken og bord. Vi havde vi 150 butikker og en webshop. I en utroligt presset branche levede vi af de ugentlige kampagner, hvor vi udsendte både en tilbudsavis og nyhedsbreve (e-mail marketing). Alle kampagner kørte både on off- og online.
Besøg Imercos website >>

Sterling Airlines

Hos Sterling Airlines havde vi over 4 mio. passagerer om året. Klart de fleste kunder købte deres billet på websitet, som omsatte for kæmpe beløb. Vi fokuserede på siteoptimization og webtracking samt web 2.0 - og ikke mindst e-mailmarketing til 2 mill. modtagere. Desværre gik Sterling Airlines under finanskrisen.
Læs mere om Sterlings website >>

Rambøll

Hos Rambøll var tiden løbet fra vores design og platform. Vi valgte derfor at skifte CMS-systemet og udvikle nyt corporate website til hele Rambøll Gruppen. Et innovativt og moderne website med nyt design blev resultatet af vores anstrengelser, og sitet er i dag det førende i branchen..
Besøg Rambølls website >>

ug.dk

Schultz Information vandt opgaven med at lave en national online-uddannelsesguide for Undervisningsministeriet. UddannelsesGuiden - også kaldet ug.dk blev udviklet - implementeret på kort tid og hele indholdet skrevet på bare 6 måneder. Elever, lærer og vejledere skulle nu kun kigget et sted for at få overblik over uddannelsesystemt og jobverdenen. UddannelsesGuiden blev startskuddet til digitaliseringen af hele vejlednings- og uddannelsesområdet.
Besøg UddannelsesGuiden >>>

Khoby Komms

Det nystartede kommunikationsfirma har specialiceret sig i strategisk lederkommunikation og havde brug for et website. Websitet skulle bruges til online-markedsføringen og vise firmaets kompetencer.
Besøg Khoby Komms >>

Blogs

Blogs er stadig vigtigt, de giver en masse indhold, som er godt for søgemaskiner. Og en direkte kanal til brugerne hvis man har noget på hjertet. Blog om Telmore >>

Se også

Brug disse links og læs mere om mig og se nogle af de projekter, jeg har været involveret i.