Tryk

I begyndelsen af min karriere arbejdede jeg mest med de trykte medier - også kaldet print. Det var blade, magasiner og nyhedsbreve. Det er noget særligt at se sine anstrengelser på tryk, men det er ikke så ofte, der sker længere. (Jeg snydt lidt og klemt radio ind også. Undskyld, men jeg vidste ikke, hvor jeg skulle gøre at den.)

Journalistik

En lille samling af journalistiske artikler, jeg har lavet. God journalistik kan underholde bevæge, flytte meninger og mennesker. Det er i hvert fald, hvad jeg har prøvet på - i al ydmyghed.
Se Journalistik >>

Kommunikation

At kommunikere kan være mange ting, og det er utrolig vigtigt, for kommunikation er en grundlæggende forudsætning for alt fællesskab. Den er et vigtigt redskab i forhold til virksomheders og organisationers stakeholders.
Se kommunikation >>

Nyhedsbreve med redaktionelt indhold

I Forbrugerstyrelsen udviklede vi et trykt nyhedsbrev, som fortrinsvis havde medierne som målgruppe. I begyndelsen kom det i en trykt udgave og siden kom det bare elektronisk. Nyhedsbrevet har været flittigt citeret i medierne og gav afsæt til mange historier i aviser, radio og tv.
Se Nyhedsbrev >>

Bøger

Bøger er til fordybelse. Det kræver tid og engagement at læse en bog. I disse eksempler er de til information, oplysning og inspiration
Se Bøger >>

Radio

Radioen kan noget helt særligt, den sender nemlig flere billeder end noget andet medie.
Hør Radio >>

Se også

Brug disse links og læs mere om mig og se nogle af de projekter, jeg har været involveret i.