Projekter

Her er en oversigt over projekter og opgaver, jeg har været involveret i og varetaget. Det er både store projekter og mindre optimerings- og driftopgaver. Det vil sige alt lige fra de lange projekter til de små daglige opgaver, der er med til at holde sitet kørende samt øge salget og forbedre konverteringsraten.

Websites og -shops

En webshop med milliardomsætning er naturligvis en helt anden udfordring end en lille amatørblog. Netop fordi de er så forskellige, er de begge spændende.
Se Websites og -shops >>

Journalistik

En lille samling af journalistiske artikler, jeg har lavet. God journalistik kan underholde bevæge, flytte meninger og mennesker. Det er i hvert fald, hvad jeg har prøvet på - i al ydmyghed.
Se Journalistik >>

Kommunikation

At kommunikere kan være mange ting, og det er utrolig vigtigt, for kommunikation er en grundlæggende forudsætning for alt fællesskab. Den er et vigtigt redskab i forhold til virksomheders og organisationers stakeholders.
Se kommunikation >>

Radio

Radioen kan noget helt særligt, den sender nemlig flere billeder end noget andet medie.
Læs kompetencer >>

Bøger

Bøger er til fordybelse. Det kræver tid og engagement at læse en bog. I disse eksempler er de til information, oplysning og inspiration
Se Bøger >>

Se også

Brug disse links og læs mere om mig og se nogle af de projekter, jeg har været involveret i.