English

Du er her: Forside > Kommunikation > Medarbejderblade > Sportsfesten genopstår

Bookmark og del

Viden om--- | Nr. 61 | Marts | 2007

Sportsfesten genopstår

Sportsfesten genopstår efter ni års pause. Den 25. august bliver Lyngby Stadion invaderet af Rambøll-medarbejdere fra hele landet.

af Allan Helleskov Kleiner

”Kan du huske dengang da…”, ”Var det ikke også ham der…”, og ”Så var der også…”. Det er svært at komme til orde. Festudvalget er i fuld gang med at fortælle om Sportsfesten og fortaber sig fuldstændig i anekdoter, røverhistorier og beretninger fra de tidligere tiders Sportsfester.

Det vil sige, at det er mest de to erfarne festoriginaler Kirsten Nørgaard og Flemming Caspersen samt Niels Petersen, som er hentet ind til at hjælp med det elektroniske tilmeldingssystem, der taler. De to nye i denne sammenhæng er Jacob Stig Hansen og Esben Heick. De sidder og lytter. Og de kan godt se frem til en stor oplevelse med planlægning og deltagelse i Sportsfesten, hvis beretningerne om fordums sportsfester er sande.

1.000-1.200
I et forsigtigt skøn anslår Festudvalget, at der vil komme 1.000 – 1.200 deltagere i kondisko, Rambøll-trøjer og højt humør fra hele landet. Men de ser gerne, at der kommer flere.

”Det er en god måde, at møde alle de andre Rambøller på. Det er ikke så tit, at man møder dem fra de andre Rambøll-kontorer, men det kommer vi til ved Sportsfesten,” siger Jacob og Esben samstemmende.

Særligt Esben ser frem til Sportsfesten. Han er relativ ny i firmaet og kender ikke så mange.

Det er et kæmpearbejde at arrangere en fest for over 1.000 mennesker, der er mange ting, der skal falde i hak, men det får ikke festudvalgets mest erfarne medlem til at ryste i bukserne.

”Jeg har været med til at arrangere fester i 30 år,” siger Flemming Caspersen og begynder at fortælle om festerne hos Højlund Rasmussen for en halv menneskealder siden.

”Til den første julefrokost, jeg var med til, lavede jeg ikke så meget, men næste år var det da mit stereoanlæg, vi brugte. Og siden har jeg stort set været med til alle fester”, siger han og fortæller endnu en anekdote.

Samarbejdsudvalget
Flemming sidder i Samarbejdsudvalget med Kirsten, og det er i samarbejdsudvalget, at beslutningen om at genoplive den nationale Rambøll-sportsfest er blevet taget. Det er ni år siden, at Sportsfesten blev afløst af Kulturfesten. Første gang Kulturfesten blev afholdt regnede det, og siden har der ikke nogen tilbagevendende fest for alle Rambøll-medarbejdere. I det tidligere Region Vest har der været afholdt Sportsfester senest i september 2006. Om det har givet så meget rutine, at det er nok til at banke de øvrige Rambøller i dans, atletik og ingeniørmangekamp, må vi vente til august med at se.

Der er efterhånden styr på organisationen. Game masterne er fundet, Lyngby Stadion inspiceret osv.

”Vi har fundet de fleste hjælpere, så det er på plads. Nu går vi i gang med det elektroniske tilmeldingssystem, mailboks til spørgsmål og svar, RIP-side osv.”, fortæller Kirsten.

Så følger arbejdet med at finde underholdning og arrangere festmiddagen. Det er dog ikke muligt at få noget at vide om de dele.

”Underholdningen og menuen er hemmelig. Det er de altid til Sportsfesten”, siger hun og afviser fuldstændig at sige bare det mindste om lige præcis de dele, men er ellers åben for spørgsmål.

Hun opfodrer alle, der har lyst til at vide mere, til at gå ind på RIP, hvor man kan læse mere om Sportsfesten, tilmelde sig og stille spørgsmål til Festudvalget.