English

Du er her: Forside > Kommunikation > Medarbejderblade > En blæsende formiddag i Ørestad

Bookmark og del

Viden om--- | Nr. 58 | November | 2006

En blæsende formiddag i Ørestad

En blæsende lørdag formiddag havde 300 Rambøll-medarbejdere og pårørende sat hinanden stævne i Ørestad Syd, hvor Rambølls domicil skal ligge.

af Allan Helleskov Kleiner

Langsomt kom Rambøllerne til Ørestad Syd. I strid modvind med kraverne trukket godt op om ørerne, og håret vildt flagrende. De blev akkompagneret af Big Apple Big Band og Lars Fenger, som meget passende spillede og sang Frank Sinatra klassikeren: ”Come fly with me.” Folk valgte dog at blive på jorden og høre Søren Holm Johansen, Flemming Bligaard Pedersen, Jens Kramer Mikkelsen, direktør i Ørestadsselskabet, og Nanna Bjørner fra Rambøll Management tale.

Tre telte
På pladsen, hvor Rambølls kommende hovedkontor skal ligge, var der lørdag den 7. oktober opstillet tre telte: et scenetelt, et madtelt og et udstillingstelt, hvor man kunne læse mere om Ørestad Syd, arkitekterne Dissing+Weitling og entreprenøren Pihl & Søn. Der var også en græsdækket smoothies-bil, hvor børn kunne snuppe en frugtdrik.

En af dem, der var kommet, var Pia Gustafson fra Trafik og infrastruktur.

”Jeg er kommet for at vinde en iPod,” siger hun og griner højt. ”Nej, jeg kommet for at se, hvad det er for et sted, det er rart lige at se, hvordan her er.”

iPod-vinder
Pia Gustafson måtte dog gå tomhændet hjem. I konkurrencen, som bestod af en række spørgsmål om Ørestad, blev den heldige vinder Albert Hollingdale. Han vandt en iPod og overstrålede solen, som ind i mellem blev afbrudt i sit arbejde af skyer.

Dinner transportable
Sandwichene var populære, og madteltet var tæt pakket. For at sikre at alle fik, blev fade stoppet med mad båret rundt på pladsen af det unge hjælpsomme personale.

Tre gange hurra
Søren Holm Johansen var vært for arrangementet. Han glædede sig over, at så mange havde trodset det uforudsigelige danske vejr og havde benyttet anledningen til at se byggesitet, inden gravemaskinerne går i gang til foråret.

Nanna Bjørner Rambøll Management glæder sig til samarbejdet med Rambøll Danmark i det nye innovative hus i Ørestad.

Jens Kramer Mikkelsen fortalte om den udvikling, der er i gang i Ørestad, og at bydelen efterhånden hænger sammen med resten af København. Han havde været nødt til at ændre på sin datters formuleringer, da han fik arbejde i Ørestadsselskabet, da det ikke skulle lyde som om, at Ørestad lå alt for langt fra byen.

”Min datter sagde altid, at hendes far arbejdede ude ved Fields. Så sagde jeg til hende: ’Du må gerne sige, at jeg arbejder ved Fields, men du må sgu ikke sige ude.’”

Flemming Bligaard Pedersen sagde, at placeringen af Rambøll i Ørestad er perfekt med den vækst Rambøll har i øjeblikket, hvor vi får flere og flere opgaver i udlandet. Han sluttede sin tale af med at råbe tre hurra’er for Rambøll og projektet sammen med de fremmødte.

Da talerne var slut, iPod-vinderen fundet, maverne fyldt, og formiddagen gået, var det atter tid for de 300 fremmødte at gå ud i blæsten til toner af Big Apple Big Band.